Segunda Vida

Geef uw materiaal een tweede leven!

Projectinformatie

  • Locatie: Malawi en Mozambique
  • Partnerorganisatie: ESPANOR, EVTI, TDCC en SVTI
  • Projectstatus: Gerealiseerd
  • Duur: Maart 2021 – December 2021
  • Projectnummer: C21201
  • Mede mogelijk gemaakt door: De Baanderij en vele externe relaties

  

Technisch gereedschap, sportkleding, laboratoriummaterialen, elektrotechnische apparatuur… De lijst van materialen is lang. Voor onze containerinzamelingsactie Segunda Vida zamelen wij deze goederen in. Dit om ze een tweede leven te geven op de vakscholen in onze focuslanden Mozambique en Malawi. Bedrijven kunnen allerlei materiaal doneren, wat gunt u een tweede leven?

Segunda Vida!  Het klinkt als een wens of een groet. Het is Portugees, de taal die in Mozambique wordt gesproken en het betekent: een tweede leven.

Op de vakscholen Sophia, EVTI, TDCC en SVTI zijn goede materialen hard nodig. Vakschool Sophia is samen met onze partner ESPANOR nieuwe MBO’s aan het opzetten. Hieraan zijn strenge eisen verbonden door de overheid. Goed kwalitatief materiaal in Malawi en in Mozambique is schaars en ontzettend duur. Daarom zijn wij dan ook deze actie hier gestart.

We hebben vele donaties mogen ontvangen. Hartelijk dank hiervoor! De container is intussen onderweg vanuit Nederland naar Mozambique en Malawi. Bent u benieuwd naar de voortgang? Houd de website in de gaten of volg ons op LinkedIn, Facebook of Instagram! 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden?
Neem dan contact met ons op.

Doneer hier aan dit project!

Dank u wel dat u wilt bijdragen aan het werk van Verburg Charity in zuidelijk Afrika, daar waar het zo hard nodig is! Via onderstaand formulier kunt u een gift overmaken t.b.v. dit project.

Verburg Charity Foundation is een ANBI en in het bezit van het CBF-keurmerk. Uw gift is aftrekbaar van de belasting.