Meer aandacht voor jongeren in de kerk in Mozambique

De kinderen van vandaag zijn de kerk van morgen. 

Partnerorganisatie ESPANOR werkt aan de geestelijke versterking van lokale gemeenten. Door middel van trainingen voorzien zij kerkleiders van Bijbelkennis en vaardigheden op het gebied van kerkmanagement.

Eén van hun speerpunten is ook het jeugdwerk. Hoe zorg je ervoor dat jongeren zich welkom voelen in de kerk en actief betrokken zijn? ESPANOR heeft voor elke leeftijdsgroep aansprekend materiaal voor Bijbels onderwijs. Met als doel dat jongeren hun plek vinden in de gemeente en in woorden en daden getuigen van hun geloof. Ook wordt er tijdens schoolvakantie van alles voor hen georganiseerd. Jongeren krijgen de kans om elkaar op een gezellige manier te ontmoeten en om samen hun geloof te delen.

ESPANOR is partnerorganisatie van Verburg Charity Foundation sinds 2008 en sindsdien succesvol actief als aanbieder van goed christelijk onderwijs in Milange, Mozambique. Uniek voor de aanpak is de grootte mate van zelfredzaamheid. Dat is ook één van de belangrijke doelstellingen van Verburg Charity. 

Projectinformatie

  • Locatie: Milange, Mozambique
  • Partnerorganisatie: ESPANOR
  • Projectstatus: Doorlopend
  • Projectnummer: C21233

Bekijk hier een foto-impressie van de activiteiten die worden georganiseerd:

Bekijk hier een foto-impressie van het opleiden van kinder- en jongerenwerkers:

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden?
Neem dan contact met ons op.

Doneer hier aan dit project!

Dank u wel dat u wilt bijdragen aan het werk van Verburg Charity in zuidelijk Afrika, daar waar het zo hard nodig is! Via onderstaand formulier kunt u een gift overmaken t.b.v. dit project.

Verburg Charity Foundation is een ANBI en in het bezit van het CBF-keurmerk. Uw gift is aftrekbaar van de belasting.