Kapel N/a’an ku sê

 

Projectinformatie

  • Locatie: Windhoek, Namibië
  • Partnerorganisatie: N/a’an ku sê
  • Projectstatus: Gerealiseerd
  • Mede mogelijk gemaakt door: Fam. Verburg

  

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden?
Neem dan contact met ons op.

In Namibië zijn de charitatieve activiteiten van N/a’an kusê onder meer gericht op het verbeteren van het welzijn van de Bushmen, een bevolkingsgroep die niet alleen een minderheid vormt, maar ook achtergesteld en gediscrimineerd wordt. Daarom is Verburg Charity Foundation vanaf de oprichting actief om de levensomstandigheden van deze mensen te verbeteren door het bieden van werkgelegenheid, zorg, onderwijs en huisvesting.

De realisatie van dit kerkgebouw is een onderdeel van een meerjarig huisvestingsprogramma dat in 2020 wordt vervolgd met de bouw van 20 woningen en een gezamenlijke accommodatie (dorpshuis). Met deze kerk biedt Verburg Charity Foundation enkele honderden mensen gelegenheid samen te komen en hun geloof te belijden. Daarnaast zal deze kerk worden gebruikt als trouwlocatie wat dekking creëert voor de exploitatie van het gebouw.

Doneer hier aan dit project!

Dank u wel dat u wilt bijdragen aan het werk van Verburg Charity in zuidelijk Afrika, daar waar het zo hard nodig is! Via onderstaand formulier kunt u een gift overmaken t.b.v. dit project.

Verburg Charity Foundation is een ANBI en in het bezit van het CBF-keurmerk. Uw gift is aftrekbaar van de belasting.