Ondertekening samenwerkingsovereenkomst TEVET Masterplan 2018/2020

Verburg Charity Foundation (VCF) zet verder in op de ontwikkeling van vakonderwijs in Malawi, zodat jongeren leren om een zelfredzaam bestaan op te bouwen. Hierin wordt samengewerkt met een consortium van 3 partnerorganisaties: ECOM Vocational Training Institute (EVTI), Stephanos Vocational Training Institute (SVTI) en TEEM Development Centre College (TDCC).

In het kader van het TEVET Masterplan 2018/2020 hebben Clifford Kuyokwa (directeur van Stephanos Malawi) en Gerard van den Akker en Ton van der Spek namens Verburg Charity Foundation maandagmiddag 18 februari 2019 een samenwerkingsovereenkomst getekend. Clifford Kuyokwa benadrukte de voordelen van het werken in een consortium met organisaties met een vergelijkbare doelstelling. Binnen het consortium wordt kennis en ervaring gedeeld en samengewerkt in het versterken met de link naar het bedrijfsleven.

Stephanos Vocational Training Institute (SVTI) heeft samen met de twee andere langdurige samenwerkingspartners van Verburg Charity Foundation in Malawi een nieuw en gezamenlijk onderwijsprogramma ontwikkeld dat mede mogelijk wordt gemaakt door Wilde Ganzen. Het masterplan vakonderwijs omvat infrastructurele investeringen, capaciteitsopbouw en institutionele ontwikkeling. Met de ondertekening van de overeenkomst wordt gestart aan het realiseren van de projectdoelstellingen.

Lees verder

YOUR SUSTAINABLE PARTNER IN CHARITY!